Een eigen Tiny House

Mijn grootste droom is leven in een klein huisje met ruimte om ons huisje heen in Utrecht. Misschien een beetje onrealistisch maar dromen kan altijd. Het lijkt mij geweldig om een kas in de tuin te hebben waar ik mijn eigen groenten kan verbouwen en de geur van tomaten kan ruiken. Aangezien Tiny Houses steeds meer in trek zijn en ook nog vaak betaalbaar, komt deze droom misschien iets dichterbij. Alleen nog een stuk land en klaar. Een paar van mijn favorieten zijn de buitenhuisjes van Depot Rotterdam, de prefab huisjes van Abaton en het huisje wat Barend Koolhaas heeft ontworpen.

 

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s