Muji

Muji is een van mijn favoriete winkels in het buitenland. Muji is een minimalistisch merk met mooie elektrische apparatuur zoals de CD speler voor aan de muur. Mooi design in natuurlijke- of wittinten. De witte rijstkoker staat nog altijd hoog op mijn verlanglijstje. Helaas verkopen ze het mooie houten speelgoed niet meer maar misschien dat zij dit ooit weer uit gaan brengen. Nu zij ook een Tiny hut hebben ontworpen ben ik helemaal fan. De tiny hut is 9m2 en kost ongeveer 25.000 euro. Jammer dat er alleen geen badkamer en keuken in de hut zijn inbegrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s