Kasten

Kasten werken het tegenovergestelde van minimalisme in de hand. Zo lang men kan opbergen verzamelt men ook spullen. Men is geneigd om te ordenen en denkt dan minder in huis te hebben maar ordenen zorgt niet voor rust. Deze orde zorgt vroeg of laat weer voor chaos. Mijn kledingkast is hier een goed voorbeeld van. Eens in de zoveel tijd vouw ik alles mooi op maar omdat ik te veel kleding heb wordt het vaak na een tijdje toch weer een zooitje. Dus het plan is om zoveel mogelijk kasten weg te halen uit ons huis. De servieskast wordt morgen opgehaald en het naaikastje moet nog op zoek naar een nieuwe woning. Het enige wat hiervoor in de plaats komt is een poster die nu ergens anders hangt en de plantbox van ferm living. De spullen uit de kasten worden weggegeven en op marktplaats verkocht. Dus vrolijke vrienden en geld om de plantbox te kopen.