Klepbankje

Een paar weken geleden kreeg ik een kleibankje van een vriendin. Het had niet de mooiste bekleding maar juist dan vind ik het extra leuk om er iets moois van te maken zoals onze Koh Liang bank, de Rietveld stoeltjes en de Martin Visser bank die ik ook zelf heb bekleed. Zo heb je op een goedkope manier de bank op stoelen die je wilt. Eerst heb ik goedkope stof op de markt gehaald en zelf bedrukt waarna ik het bankje zelf heb bekleed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best trots ben op het resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s