Mooie Olie

De laatste jaren gebruik ik eigenlijk alleen maar natuurlijke oliën voor mijn huid inplaats van crèmes. De oliën van Holland & Barret zijn fijn en goedkoop. Ook gebruik ik sinds kort af en toe een serum van the Ordinary. Betaalbare producten maar minder natuurlijk dan een simpele olie. Vorige week heb ik ook een olie van You&Oil gekocht. Ik ben begonnen met een olie voor een betere nachtrust maar ben ook heel erg benieuwd naar de andere oliën. Mooie verpakking en hopelijk werkt het ook voor een goede nachtrust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s