Geurzakjes

Mijn zus kwam in een oude doos geurzakjes tegen die mijn moeder ooit heeft gemaakt. Hierdoor kwam ik op het idee. Vandaag heb ik geurzakjes gemaakt van kleine stukjes stof. In de buurt heb ik bij verscheidene lavendel planten wat bloemetjes en blaadjes eraf gehaald. Aangezien ons tijmplantje het na een week afwezigheid door vakantie had opgegeven heb ik ook een aantal van de zakjes met tijm gevuld. Ook erg lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s