Slinger van een stofje van de lapjesmarkt

Vaak zijn slingers niet mooi en als ze wel mooi zijn dan duur. Daarom ben ik samen met Ole naar de lapjesmarkt gegaan. Ole heeft een lapje stof voor een euro gekocht. Leuk om samen over de markt te lopen en aan de stoffen te voelen. Gelukkig is Ole zijn lievelingskleur wit, haha. Ik dacht dat wordt veel knippen maar je kan het gemakkelijk scheuren, lekker snel en ook nog mooier. Ole heeft zijn eigen slinger gemaakt. Gezellig om met hem achter de naaimachine te zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s