Gereedschap

Aangezien ik de laatste tijd meer aan het klussen en meten ben. Was ik al vaker op zoek naar een mooi meetlint en houten gereedschap. Wij hebben van ieder stuk gereedschap volgens mij wel vijf stuks liggen. Het meeste geërfd dus misschien wel duidelijk in welke staat het verkeerd. Het lijkt me heerlijk om een schuur met een geordende wand gereedschap te hebben. Naast dit mooie meetlint kwam ik nog veel meer mooi gereedschap tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s