INTERIEURADVIES

WE SHAPE OUR HOMES AND THEN OUR HOMES SHAPE US (Winston Churchill)

JOUW THUIS

Thuiskomen in rust en ruimte of juist in drukte en hectiek. Waar je huis ook staat, iedereen verdient een veilige plek om te leven, te werken en om helemaal jezelf te zijn. Ik Maaike help je graag aan een optimaal en smaakvol interieur. Je huis, kantoor, ruimte transformeren we samen naar een plek waar jij optimaal kunt leven. Want thuis is een gevoel en dit is voor iedereen anders. Het perfecte interieur is een reflectie van het samenspel tussen jouw manier van leven, stijl en smaak.

THE DETAILS ARE NOT THE DETAILS. THEY MAKE THE DESIGN (Charles Eames)

INDELING EN VORMGEVING

Om optimaal te kunnen genieten van jouw huis, kantoor, plek is de juiste indeling van de ruimte essentieel. De vormgeving van de ruimte heeft namelijk invloed op ons gevoel. Ik help je graag met de juiste vormgeving. En vergroot zo de leefbaarheid van de ruimte. Met materialen voor vloer of muur, verlichting, kleur en meubelkeuze creëren we samen de juiste sfeer.

GOOD DESIGN DOESN’T DATE (Harrie Seidler)

DUURZAAMHEID

Ik vind duurzaamheid en re- upcyclen belangrijk. Daarom maak ik het liefste gebruik van natuurlijke materialen en betaalbaar, duurzaam design. Hierom maak ik graag gebruik van hout en linoleum wat ook een natuurproduct is en stoffen van bijvoorbeeld Kvadrat. Ik geef de voorkeur aan merken en producten van Nederlandse afkomst zoals de Vorm om zo onze CO2 afdruk te minimaliseren. Ook maak ik graag gebruik van meubels die ik nieuw leven in blaas. Bestaande meubels en spullen vernieuwen of op zoek naar tweedehands design. Vooral de combinatie tussen design, oude en nieuwe meubels maken een interieur eigen.

EENVOUD IS EEN NOODZAKELIJKE VOORWAARDE VOOR SCHOONHEID (Leo Tolstoj)

AAN DE SLAG

Waarschijnlijk heeft u zelf al een idee hoe u zou willen wonen, werken en leven. Ook heeft u misschien al ideeën over de inrichting en indeling van uw nieuwe interieur. Het lukt echter niet om er een thuis van te maken of u wilt iets compleet anders? Neem dan contact met mij op. Dan bespreek ik graag samen uw uitdagingen en wensen op interieurgebied. Dit kan onder het genot van een kopje koffie bij mij of u thuis. Mocht u hierna samen verder willen. Dan gaan we samen volgens de volgende stappen verder.

DE KUNST VAN HET WEGLATEN

STAP 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek.

STAP 2. Offerte met eerste ideeën en sfeerimpressies.

Moodboard en uitgewerkte ideeën.

STAP 3. Uitgewerkt interieuradvies met visualisaties en begeleiding.

Moodboards, indeling, 2D en 3D visualaties, voorstel voor kleur- en materiaalgebruik, verlichtingsplan, eventueel maatwerk, voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte.

STAP 4. Afstijlen