Interieur advies

De inrichting en/of meubels van uw woning passen niet meer bij uw wensen. Maar u weet niet waar te beginnen of het lukt niet. Graag help ik u hierbij en maak ik een ontwerp naar uw wensen en woonstijl.

Ik vind duurzaamheid en re- upcyclen belangrijk en maak daarom graag gebruik van meubels die ik nieuw leven in blaas. Bestaande meubels en spullen vernieuwen of op zoek naar tweedehands design. Vooral de combinatie tussen design, oude en nieuwe meubels maken een interieur eigen.

Waarschijnlijk heeft u zelf al een idee hoe u zou willen wonen, werken en leven. Ook heeft u misschien al ideeën over de inrichting en indeling van uw nieuwe interieur. In eerste instantie kom ik voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en samen naar de ruimte(n) te kijken. Naar aanleiding hiervan ontvangt u via de mail een overzicht van wat wij besproken hebben.

COMPACT INTERIEURADVIES

Na het kennismakingsgesprek maak ik een pinterest bord aan waar we ideeën in kunnen uitwisselen. Ik zal de ideeën over de ruimte en indeling die wij hebben besproken uitwerken. Hierna zullen we samen in een tweede afspraak naar kleuren en materialen kijken die bij uw woonstijl passen. Na afloop maak ik een moodboard en doe ik een voorstel voor kleuren en materialen rekening houdend met de voorgaande stappen en duurzaamheid. Dit overzicht ontvangt u in een mooi overzicht per mail. Mogelijk gaat u hierna zelf aan de slag of is dit het begin van een samenwerkingstraject.

PRIJS 350 INC BTW

COMPACT + INTERIEURADVIES

Als uitbreiding doe ik een voorstel voor de gewenste meubels op basis van jouw budget.

PRIJS 450 INC BTW

Aan de slag en genieten in je nieuwe interieur!

TOTAALPAKKET

Dit is een samenwerkingstraject waarin we stapsgewijs samen tot een eindontwerp komen. Hierbij kom ik in ieder geval drie keer bij u langs namelijk voor een kennismakingsgesprek, interieuradvies waarbij we door uw input samen tot een mooi geheel komen en tot slot de eindpresentatie. Tussendoor hebben we vaak nog via de mail of telefonisch contact. De eindpresentatie bestaat uit een boekwerk in A3-formaat.

Het boekwerk bestaat uit

  • Moodboard
  • Indeling (uitgewerkte digitale plattegrond)
  • 3D visualisaties
  • Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik
  • Eventueel maatwerk
  • Verlichtingsplan (welke lampen komen waar)
  • Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte

PRIJS 1150 INC BTW per ruimte (woonkamer en keuken samen)